به گزارش خبرگزاری مهر، پروژه نسل بعدی اسیتژ در حاشیه سومین جشنواره بینالمللی TYA (تئاتر برای مخاطبان جوان) TIFLI برگزار شد.
این پروژه به دنبال تبادل فرهنگی و گفتگوی جهانی، آزادی بیان و بیان خلاق، حقوق کودکان و نوجوانان و صلح بود و شرکتکنندگان آن، روزانه به تماشای سه نمایش بینالمللی نشستند و بعد از آن جلسههای نقد و بررسی نمایش را برگزار کردند.
علاوه بر این جلسهها کارگاههایی نیز با عنوان «من، هویتم، کشورم»، «تئاتر کودک و خشونت جهانی»، «آموزشهای نوین تئاتر کودک و نوجوان» و... در این روزها برگزار شد که ۱۵ نماینده از کشورهای ایران، آمریکا، آرژانتین، مالزی، سریلانکا، هند و... در آن حاضر بودند.
عرفان خطیبزاده پژوهشگر جوان در این برنامه فرصت یافت تا سخنرانی کوتاهی درباره موضوع تئاتر کودک و نوجوان داشته باشد.
وی درباره این پروژه توضیح داد: این پروژه تمرین به دست آوردن آرمانها از طریق هنر در سراسر جهان برای بچهها، از سوی بچهها و با بچههاست. این پروژه معتقد است هنری که با جوانان ساخته شود بخشی از چشمانداز تئاتر برای کودکان و نوجوانان خواهد بود.
خطیب زاده اضافه کرد: درهای این برنامه برای تمامی هنرمندان جهان از هر کشوری باز است. هنرمندانی که در حوزه تئاتر کودک و نوجوان فعالیت داشته و به همکاریهای بینالمللی علاقه دارند. بیشتر تمرکز این برنامه روی دانش افراد و متخصصان جوان، ایدهها و تفکرهای جدید در حوزه تئاتر است.
وی به توضیح شرایط شرکت در این پروژه پرداخت و گفت: هر شرکتکننده باید سابقه کار حرفهای در حوزه تئاتر کودک و نوجوان داشته باشد. پروژه نسل بعدی فرصتی منحصر به فرد برای هنرمندان جوان است تا به تبادل تجربیات، بحث و گفتگو در باره روشهای گوناگون هنر و شرکت در کارگاههای آموزشی بپردازند.
این برنامه از ۱۴ تا ۲۰ آذر در دهلی نو برگزار شده است.
مرکز ملی استیژ ایران زیر نظر اداره کل سینمایی و تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت میکند.
نظر شما